Četvrtak, Decembar 21, 2017

Ivan Bosiljčić

Početak predstave: 19:30h

Ivan Bosiljčić

PAR STIHOVA ZA NAS

OdštampajOdštampaj

Nakon nastupa na Belefu i velike kanadske turneje, autorski projekat Ivana Bosiljčića muzičko poetsko veče „Par stihova za nas“ će zbog ogromnog interesovanja biti ponovo održan 21. decembra 2017. godine u 19.30 časova u Operi i teatru Madlenianum!!

Nizom koncerata održanih početkom ove godine u Madlenianumu, kao i ranije pred prepunim dvoranama Doma sindikata, ovaj program je ustanovio svoje značajno mesto među publikom. Važno je spomenuti izuzetno posećene koncerte u Skoplju u Univerzalnoj dvorani, kao i niz koncerata širom Austrije, Švedske, Norveške, kao i na Islandu, a ove godine i širom Kanade! Premijera ovog projekta je ostvarena 2009. godine u Beogradu, i od tada je izveden na desetine puta širom sveta!

U prednovodogišnjem terminu 21. decembra, publika će imati čast da ponovo prisustvuje ovom jedinstvenom i posebno kreiranom programu na velikoj sceni opere i teatra Madlenianum!

Program muzičko poetske večeri podrazumeva kombinaciju različitih umetničkih formi, uz obradu popularnih muzičkih tema od 60-tih godina do danas. Filmska muzika, ruske romanse, savremena pop muzika, isprepletana poezijom najvećih domaćih i stranih pesnika poput Šantića, Rakića, Antića, Dedića, Rajića, Jesenjina, Bodlera, Radičevića i mnogih drugih.... Muzičko poetsko veče nosi uzbuđenje dramske predstave i muzički kvalitet koncerta, forma koja je posebna i retko viđena na našim prostorima.

Ivan Bosiljčić, kome se upravo prikazuje serija u Rusiji, pored dramskog ima višegodišnje iskustvo u mjuziklu. Dobitnih je brojnih nagrada, pored ostalih i Sterijine nagrade, a poznat je po desetinama uspešnih televizijskih uloga.  Nakon dugogodišnje izvanredne saradnje sa Operom i teatrom Madlenianum, i niza naslova za koje se traži karta više poput predstava Veliki Getsbi, Rebeka i Jadnici u kojima je ostvario izuzetne uloge, Ivan Bosiljčić nastavlja i održava posebnu vezu sa ovim teatrom.

Cene karata: 1400 i 1600 dinara

Online knjiga utisaka

Online repertoar

Pišite nam