3. februar u 20:30

Koncert grupe Sanya D Rio

OdštampajOdštampaj

U Operi i teatru Madlenianum, u petak, 3. februara, od 20.30 časova, biće održan gostujući koncert pod nazivom “Nostalgično putovanje” grupe SANYA D RIO.

Grupa Sanya D Rio (do nedavno publici poznata pod imenom Rio) je nakon veće pauze objavila svoj novi CD - treći po redu pod imenom „Novo jutro“ i snimila spot za istoimenu pesmu.
Činjenica da se ove godine navršava deset godina od postojanja grupe navela ih je da se to u 2017. godini obeleži jednom malom koncertnom turnejom po Srbiji i regionu (Kulturnim centrima, pozorištima...)

„Nostalgično Putovanje“ Sanya D Rio - Najlepše pesme peva za Vas  je ime pod kojim će se održati prvi veliki gostujući koncert u petak, 3. februara, u Operi i teatru Madlenianum, a nakon toga i serija koncerata u Srbiji i regionu na kojima će se pored jednog broja autorskih pesama izvoditi Ex-Yu pesme u novim aranžmanima, koje su posebno prilagođene za koncept ElectroAcoustic i ambijentu pozorišta.

Po svojim specifičnim obradama pesama i originalnoj interpretaciji Sanje Dumonjić, grupa je već u ranijem periodu postala prepoznatljiva.


Kontakt osoba za sve dodatne informacije:
Dumonjić Muhamed – Muki
061/143 79 03

Online knjiga utisaka

Online repertoar

Pišite nam