Nova sezona 2020/2021

OdštampajOdštampaj

Draga publiko,

Sa radošću se vraćamo pred vas! Ponovo otvaramo vrata našeg pozorišta. Već 11. septembra se kod nas otvara 17. Beogradski festival igre, a od oktobra ćete moći da uživate i u našim produkcijama. Pripremili smo vam i neka iznenađenja; obnovu vaše omiljene dramske predstave, festival popularnog dramskog pisca sa predstavama iz regiona, vrhunska gostovanja i pregršt muzičkih događaja sa inostranim i domaćim zvezdama!

Opera i teatar Madlenianum brine o vašem i zdravlju svih angažovanih umetnika i saradnika, kao i svojih zaposlenih, tako da smo vam obezbedili sigurno okruženje, sa dovoljnim rastojanjem između posetilaca, uz sve mere koje je preporučio krizni štab u borbi protiv pandemije. Neki su naše pozorište proglasili Covid-free zonom, proverite zašto. Čuvajući sebe i druge vratite se u pozorište - život, tamo vas čekaju “Daske koje život znače”.

Radno vreme blagajni tokom septembra:

Blagajna u Pozorištu, Glavna 32: radnim danima od 9 do 14 časova, i dva sata pred predstavu. Po objavi oktobarskog repertoara, radnim danom od 9 do 16 časova, kada je predstava od 12 do 20 časova i dva sata pred predstavu vikendom.

Blagajna u Muzeju, Knez Mihailova 42:
utorak, sreda, petak: 12-20h
četvrtak: 12-22h
subota i nedelja:10-20h
ponedeljak: neradni dan.