Online knjiga utisaka

OdštampajOdštampaj

Komentari

Postovani, koristim ovu priliku da izrazim moje veliko zadovoljstvo Vasim radom.
Unazad vise godina smo (sa suprugom i prijateljima, koje redovno dovodimo u Vase divno pozoriste) smo redovni uzivaoci celog repertuara! Izuzetno je divan izbor repertuara, ukljucujuci kako muzicke (opera, koncerte), tako i dramske predstave. Organizacija u Vasem pozoristu je ubedljivo najbolja u Beogradu od garderobe do svih zaposljenih. Posebnu zahvalnost dugujemo izuzetno profesionalnom radu i ljubaznosti menedjeru Tatjani Rapp, koja je SVAKI put pronasla nacin da pomoglnje, kada smo imali neki tehnicki problem.
Posebna zahvalnost za organizaciju svih neophodnih mera u vreme pandemije. Samo u Vasem pozoristu imamo osecaj sigirnosti i SRECE :).
U zelji da nadjete nacin da radite, (svakako da pocetak predstava od 18.00- 18.30. sati nije nikakav problem!) i mi da imamo jedino mesto u Beogradu, gde mozemo da uzivamo, ostajemo Vasi stalni obozavaoci.

Zahvalni: porodica Stojanovic: Ljudmila (Prof., doktor medicine) sa suprugom, gospodniom Draganom (ekonomista u penziji).
Novi Beograd.

Hvala Vam na divnom koncertu, ali pre svega hvala što brinete o nama, postavljajući uređaje za prečišćavanje vazduha i originalnim načinom distance. I Gavran fest je bio pun pogodak.
Srdačan pozdrav!

Napiši komentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adrese internet stranica i e-adrese automatski pretvoriti u veze.
  • Redove i paragrafe automatski prelomiti.