Online knjiga utisaka

OdštampajOdštampaj

Komentari

Danas sam svratio do Zepter muzeja i na blagajni dao karte koje sam tom mestu podigao za 30.01.2021 da mi se iste zamene za novi termin 06.02.2021.
Rečeno mi je da ne mogu da zamenim karte jer sam im platio on-line i da će mi novac biti vraćen on-line.
Rečeno mi je da moram da kupim nove karte za 06.02.2021. Ok. rekao sam kupiću, dajte mi ista mesta.
Rečeno mi je da ne mogu da dobijem ista mesta jer su ista već zauzeta i da mogu dobiti samo mesta koja su slobodna.
Uzeo sam u tom trenutku slobodna mesta dok još ima dobrih mesta.

Elem, to sve što mi je rečeno ne piše u vašem obaveštenju i krajnje je neprofesionano da dovodite goste u situaciju da recimo na par dana pre predstave ne mogu da zamene karte, jer ste vi rasprodali i ta njegova mesta i sve ostale karte, a pri tome ne dajete konkretno objašnjenje na sajtu šta i kako radite.
Molim Vas da sledeći put date jasna uputstva o zameni i refundaciji karata za neodigrane predstave. Hvala.

Postovani, koristim ovu priliku da izrazim moje veliko zadovoljstvo Vasim radom.
Unazad vise godina smo (sa suprugom i prijateljima, koje redovno dovodimo u Vase divno pozoriste) smo redovni uzivaoci celog repertuara! Izuzetno je divan izbor repertuara, ukljucujuci kako muzicke (opera, koncerte), tako i dramske predstave. Organizacija u Vasem pozoristu je ubedljivo najbolja u Beogradu od garderobe do svih zaposljenih. Posebnu zahvalnost dugujemo izuzetno profesionalnom radu i ljubaznosti menedjeru Tatjani Rapp, koja je SVAKI put pronasla nacin da pomoglnje, kada smo imali neki tehnicki problem.
Posebna zahvalnost za organizaciju svih neophodnih mera u vreme pandemije. Samo u Vasem pozoristu imamo osecaj sigirnosti i SRECE :).
U zelji da nadjete nacin da radite, (svakako da pocetak predstava od 18.00- 18.30. sati nije nikakav problem!) i mi da imamo jedino mesto u Beogradu, gde mozemo da uzivamo, ostajemo Vasi stalni obozavaoci.

Zahvalni: porodica Stojanovic: Ljudmila (Prof., doktor medicine) sa suprugom, gospodniom Draganom (ekonomista u penziji).
Novi Beograd.

Hvala Vam na divnom koncertu, ali pre svega hvala što brinete o nama, postavljajući uređaje za prečišćavanje vazduha i originalnim načinom distance. I Gavran fest je bio pun pogodak.
Srdačan pozdrav!

Napiši komentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adrese internet stranica i e-adrese automatski pretvoriti u veze.
  • Redove i paragrafe automatski prelomiti.