Obaveštenje za 17. Beogradski festival igre

OdštampajOdštampaj

Poštovana Publiko,

Obaveštavamo vas da su programi 17. Beogradskog festivala igre, originalno predviđeni i najavljeni u periodu od 13.3.-12.4.2020. godine, odloženi ili otkazani shodno poštovanju međunarodnih mera propisanih u cilju sprečavanja širenja virusa Covid 19, odnosno u okviru mera zabrane javnih skupova, a zatim i vanrednog stanja proglašenog na teritoriji Republike Srbije.

Naporom organizatora i umetnika, odnosno kompanija čije je učešće bilo planirano, veliki deo programa će se izvesti u septembru i novembru 2020. godine. Novi kalendar Festivala je dostupan na sajtu www.belgradedancefestival.com.


Sve ulaznice za odložene programe – važe, i nije potrebno da ih menjate. Samo sačuvajte Vaše karte. Ukoliko vam novi termin za birani program ne odgovara, sredstva možete preusmeriti na druge festivalske programe (za one koji su kupovali ulaznice on line) ili vratiti.

Nažalost, nekoliko nastupa je otkazano. Ulaznice za otkazane programe možete preusmeriti na druge festivalske programe (za one koji su kupovali ulaznice on line) ili vratiti.

Ukoliko ste ulaznice kupili na sajtu Beogradskog festivala igre i želite da ih vratite, zahtev za refundaciju pošaljite na e-mail: protocol@belgradedancefestival.com .
Ukoliko ste ulaznice kupili na biletarnici Madlenianuma, novac će Vam biti vraćen na istom mestu, saglasno odluci Organizatora koju će nam dostaviti u pisanom obliku i koju ćemo objaviti na sajtu Madlenianuma -  www.operatheatremadlenianum.com

Hvala na praćenju.
Do novog susreta, srdačno vas pozdravljamo.

Opera & Theatre Madlenianum