Besplatan koncert 22. avgusta u 20h

povodom obeležavanja 70 godina nezavisnosti Indije

OdštampajOdštampaj

Povodom obeležavanja 70 godina nezavisnosti Indije, u Operi & Theatru Madlenianum, 22. avgusta 2017. godine, Ambasada Indije organizovaće nastup čuvene plesačice klasičnog indijskog plesa Bharatanatyam Geete Chandran. Ova izuzetna umetnica u svojim nastupima vešto prožima pojmove radosti, lepote, vrednosti, aspiracija, mitova i duhovnosti.

Geete Chandran je i osnivačica Natya Vriksha Dance Company poznate po visokom estetskom kvalitetu svojih grupnih prezentacija.

U svom naporu da "pleše po univerzumu", veoma je angažovana u aktivnostima vezanim za ples: izvođenju, predavanju, pevanju, organizovanje, pisanju i promovisanju klasičnog indijskog plesa mlađim genracijama. Promocija umetnosti u obrazovanju je njena strast i posebno je posvećena edukovanju mladih generacija o vrednostima koje klasični ples donosi u život.

Koncert je besplatan, a preuzimanje karta možete da izvršite na blagajni Madlenianuma u Muzeju Zepter u Knez Mihailovoj 42. Sve informacije mozete dobiti putem telefona: 21 80 400 i 33 00 111.